Recensies

Sensueel, knap, lief, streng

Sensueel, Knap, Lief, Streng, Rechtvaardig, Eerlijk, Down to earth, No nonsense … Het zijn maar enkele van de vele eigenschappen die Lady Annabel kenmerken.

Ik leerde haar kennen in de lente van 2022. Ondertussen meer dan een jaar verder is ze mijn vertrouwenspersoon, mentor, Lady. De persoon die me wegwijs maakt(e) binnen de wereld van bdsm met veel geduld en passie.

Ze is zo thuis in deze wereld dat geen enkele onderwerp en/of fetisj voor haar te gek is. Op alles krijg je een correct antwoord en wat me zeker is bijgebleven: bdsm gevoelens hebben, is niets om je voor te schamen.

Lady Annabel weet perfect hoe ze haar geweldige lichaam moet gebruiken om je te verleiden en je precies te krijgen waar ze je hebben wil. Ze kruipt tussen je oren en gaat nooit meer weg.

Mijn lichaam is haar instrument

Deze Meesteres heeft de titel ‘Lady’. Dat klinkt lieflijk maar, beste aspirantslaaf, wees gewaarschuwd: Lady Annabel hoeft zich niet meer te bewijzen. Jij wel! En als je overweegt een verzoek om een sessie in te dienen, zorg dan dat je beschikt over ambitie, motivatie en een grote portie nederigheid, zoals een slaaf of sub behoort te hebben.

Deze Lady heeft me in haar greep. Dat is de context. Ik werd welkom geheten in de wereld van BDSM. Geruststellende handen hebben mijn bewegingsvrijheid afgenomen waardoor ik me kon laten gaan in overgave. Willens en wetens heb ik alles afgegeven en mijn lot in handen gelegd van mijn Lady. Zij weet waar ik heen moet. Het is een ruimte, een land, een dimensie waarin ik verzink. Me over te geven aan de sturing door mijn Lady en aan de energie die in me kolkt. Energie die danst op het ritme van de klanken die mijn Lady voortbrengt. Klanken die ik niet alleen kan horen maar vooral ook kan voelen.

Mijn lichaam is Haar instrument. Zij weet in dit land de weg. Ze zal je langs de klippen loodsen. Ze voedt je en lest je dorst. Het is Lady Annabel ernst en Haar doel is heilig. En vele middelen zijn denkbaar om jou daar te brengen.

Dynamiek!

Lady Annabel heb ik leren kennen uit nieuwsgierigheid naar haar uitstraling en persoonlijkheid. In ons gezamenlijk spel, waar zij een echte Lady is, weet zij precies de juiste snaar te raken. Zij zorgt ervoor dat ik me vanaf minuut 1 over durf te geven zonder ook maar ergens voorkeuren of lijstjes te hebben besproken.

Haar inlevingsvermogen is enorm. Door haar eigen diepste ervaring weet zij welke stofjes er vrij komen om volledig in subspace te kunnen geraken.

Grensverleggend en geestverruimend genietend van het mooie intense BDSM spel. In één woord samen te vatten: Dynamisch, Dynamiek!

Een koppel!

Al vanaf het eerste moment dat wij Lady Annabel ontmoeten voor een kennismaking raakten wij onder de indruk van Haar.  Hoewel voor Lady Annabel praten over je fantasieën en verlangens dagelijkse kost en de normaalste zaak van de wereld is, snapt Zij dat het voor ons spannend en soms doodeng was.

Waar wij dachten een zakelijke kennismaking, kregen we meteen Haar volledige aandacht en tijd. Ze nam echt de tijd om ons een stukje te leren kennen, de juiste vragen te stellen over wie we zijn, waar onze verlangens liggen en hoe onze dynamiek in elkaar zit. We kregen hiermee het vertrouwen dat Lady Annabel in staat is om zorgvuldig, zorgzaam en toch streng de touwtjes (of moet ik zeggen zweepjes) in handen te nemen. 
 
Een stukje humor, heel veel openheid ook vanuit Lady Annabel zelf, een geruststellende aanraking hier en daar en af en toe een speelse uitdagende opmerking, maakten dat we meteen besloten met haar een sessie te boeken.  
 
Zij was heel duidelijk: ik werk geen lijstjes af, jaag niks erdoorheen maar werk op gevoel en speel op de situatie in.  Uiteraard hadden wij op voorhand de opdracht gekregen om wel op te schrijven wat onze verlangens waren van de sessie. En werkelijk alle elementen zijn aan bod gekomen, zonder inderdaad het gevoel te hebben van een lijstje afwerken.  
 
Lady Annabel is een prachtige verschijning en weet haar lichaam op een krachtige en sensuele manier in te zetten. Maar naast een mooi lichaam is haar ziel nog veel mooier. Door levenservaring en ervaring aan beide kanten van de zweep weet Ze hoe Ze in je hoofd kruipt, met je speelt, je stukje bij beetje meer meeneemt naar je grenzen en je uiteindelijk heerlijk laat zweven.  Om daarna dan ook nog eens, als kers op de taart, te zorgen voor een uitstekende aftercare waardoor de ervaring compleet wordt. 
 
Al bij al een ervaring om nooit de vergeten. Een cadeautje voor ons als koppel omdat we samen weer zoveel gegroeid zijn. En met een aantal spannende uitdagende toespelingen van Lady Annabel in ons nagesprek over wat Zij volgende keer zou willen doen sluiten we zeker niet uit dat deze ervaring bij één keer blijft!