Join the 'A' Team

Al die aspecten die steeds naar voren komen in deze kinky wereld en die er voor gezorgd hebben dat BDSM is en wordt gestigmatiseerd; vernedering, pijn, disrespect, banaliteit; jaah, het zijn onderdelen van deze wereld, maar het zijn ONDERDELEN. Instrumenten die kunnen worden ingezet om je onderdanigheid op te wekken, uit je te halen, door te laten stromen en om daadwerkelijk LOS TE KUNNEN LATEN.. de controle, de overhand.

Want DAAR gaat het om. De controle uit handen geven, wetende dat daar oprecht en mooi en puur en verantwoordelijk mee wordt omgegaan. Zodat jij je, in al je onderdanigheid, kunt overgeven aan onderwerping van een krachtige vrouw. Van mij, in deze.

Wie ben jij als jij je meest donkere behoeftes en verlangens kunt laten waarmaken? Wat gebeurt er met jou? In je hoofd? In je lijf? Als je de dingen die jou zo triggeren, worden opgelegd door Mij? Niet meer zelf aan de slag met ‘oh opwindend’!

Nee, aan de slag met jouw opwinding in MIJN handen. Jij kiest Mij, jij hebt tot daar nog zeggenschap. In de keuze van je Dominatrice. En dan…is het aan mij. Jij geeft mij de macht. Over de dingen waar we samen over praten. Dat kan zijn: je seksualiteit, je vrijheid, je vrije tijd, je dagelijkse dingen. Wat maakt dat je ‘aan’ gaat? In hoeverre wil je jezelf in onderdanigheid ontdekken? Hoe ver wil en durf je te gaan om jezelf opnieuw te ontdekken. Wie ben jij als SUB? Als SLAAF? Deze reis gaan we samen maken.

Hier zijn natuurlijk regels aan verbonden. Dat is altijd zo als je iets wilt leren. En dat is VOORAL zo in deze wereld. Regels. Eerst de zakelijke kant. Daarna de persoonlijke kant. De zakelijke kant:

Mijn sub blijft sub en is geen slaaf tot nader order. Hij heeft met mij doordeweeks contact en kan hierbij altijd vragen stellen, antwoorden verwachten en eventueel ook, het loopt bij iedereen anders, taken of opdrachtjes krijgen. Dit contact gaat in eerste instantie via:

E-mail

€ 60 per maand

De eerste maand is voor een uitgebreide profielschets, ervaringen m.b.t. BDSM delen en andere indien nodige verhalen, fantasieën e.d. versturen.

Chat middels X

€ 120 per maand

De tweede maand is voor persoonlijk contact middels chatten. Via X betekent meer discretie dan Whatsapp en kan geopend worden wanneer het ons uitkomt.

Live sessies

€ 130 per uur, minimaal 1,5 uur (excl. locatiekosten)

In de live sessies gaan we fysiek de uitdaging aan. Zoals bekend zijn mijn sessies sensueel, uitdagend en een goede proef of je je werkelijk kunt overgeven aan mijn spel.

Sociale uitjes

€ 130 per uur, minimaal 1,5 uur (mits het anders uitkomt)

Deze uitjes kunnen lunch, diner, terrasje, winkelen betekenen en maakt de verbinding persoonlijk. Uiteraard altijd onder ‘high protocol’, oftewel; ik verwacht een sub die zich aan de aangegeven regels van dat moment houdt.